Futbol, basketbol, voleybol ve sporun birçok dalında başarılara imza atmış olan Galatasaray, şimdi de motor sporları dünyasına adım atıyor. Formula Superleague'de Jason Tahincioğlu'nun kullanacağı araç, test sürüşlerine başladı bile. Aralarında AC. Milan, FC Porto, Borussia Dortmund, PSV Eindhoven gibi birçok ünlü klübün yer aldığı Formula Superleague 30 Ağustos 2008 Donington Park pistinde yapılacak yarış ile başlayacak.

15 klübün yer aldığı Formula Superleague'e katılmak Galatasaray için bir gelir kaynağı olacağı gibi, tanıtımına da katkıda bulunacaktır.

6 Farklı pistte, 15 Katılımcı, 750 beygirlik 4.2 L, V12 motorlar. 12000 Rpm'e çıkacak araçlar F1 araçları kadar olmasa da izleyenlerin adrenalinin tadına varmalarını sağlayacaktır.