araba dergisi'ni nasıl buluyorsunuz?  Bu web sitesini daha iyi bir hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacımız var! Buraya tıklayarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kia Rio Sedan 1.5 CRDI Trend Abs
Kia Rio Sedan
1.5 CRDI Trend Abs
110 BG, 5,3 L/100km
İncele
Volkicarlar İkinci Yarışa Hazırlanıyor

Volkicarlar İkinci Yarışa Hazırlanıyor

Volkicarlar bu kez de V2 Challenge`da ter dökecek.

24.01.2012

Volkicar ismiyle gerçekleşen yarışların haberlerini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de ikinci yarışlar için gerekli hazırlıklar yapılıyor. Daha doğrusu V2 Challenge'da kış aylarına doğru başlıyor! Volkan Işık'ın tasarladığı yarış otomobili Volkicar'larla gerçekleşen yarışlar meraklıları bir araya getirerek motor sporlarına olan önemi arttırıyor. İlk organizasyonda 40 bin seyircinin izlediği yarışlar bu rakam sayesinde bir rekor da kırmıştı. Az önce de belirttiğimiz gibi V2 Challenge kış aylarında başlayacak ve dileyen herkes bu yarışları izlemeye katılabilecek. 

Aynı zamanda sadece seyirci olarak kalmak istemiyor ve yarış heyecanını hissetmek istiyorsanız doğrudan yarışmacı olarak da yer alma şansınız var. Bu sayede genç yeteneklere de söz veren V2 Challenge yarışılarına Lassa sponsor ve organize ise Volkan Işık Akademi tarafından yapılıyor. Yarış gerçekleştikten sonra detayları yine haberlerimizle aktaracağız. 

Yorum yapın
Yorumlar
İçeriğe yapılmış yorum bulunmuyor...
İlk yorumu siz yapın!
ad tv