Yeni Toyota Prius ve Toyota Verso
Kategori: Yeni Modeller |
12 Yorum |
12301 kez okunmuş | 28 Şubat 2009

79. Cenevre Fuarı'nda prömiyeri gerçekleştirilecek olan Yeni Toyota Prius ve Yeni Toyota Verso artık hem daha ekonomik hem de daha konforlu.
Ortalama puan: 9.67 (45 kişi)
Puan verin:
79. Cenevre Fuarı'nda Toyota iki modelin (Yeni Toyota Verso ve Yeni Toyota Prius) prömiyerini gerçekleştirecek. 2009 için hazırlanan on üç Toyota modeli, teknolojiye ayak uyduracak şekilde yeniden tasarlandı. Optimal Drive ve Hybrid Synergy Drive ile benzinli ve dizel motorda verimlilik arttığından yeni Toyota'lar artık hem daha ekonomik hem de daha çevreci.

Yeni nesil Toyota Prius'un performansı %22 artırıldı. Ayrıca karbondioksit (CO2) salınımı %14 azaltıldı. Artık daha da çevreci olan Yeni Prius’un yakıt tüketimi de %10 azalarak 3.9 L/100 km düştü.
FT-EV, Plug-in Hybrid ve FCHV-adv konsept araçları da Cenevre Fuarı'nda sergilenecek diğer Toyota modelleri.

Cenevre’de ilk kez sergilenecek bir diğer Toyota modeli de Yeni Toyota Verso olacak. MPV hareket kabiliyetini ve binek otomobillerin konforunu bir araya getiren Yeni Verso, Toyota Optimal Drive sayesinde motor gücünde %20 artış; yakıt tüketiminde %14 azalma sağlıyor. Beş farklı motor seçeneği olan Yeni Verso kişiye özel alternatifler sunuyor.
Marka: Toyota.
Bu araca puan verdiniz mi? Vermediyseniz tıklayın..
Yorumlar
kaan
{ 03 Mart 2010 }
verso çok süper bir araba alacaksanız gökyüzü mavisini tercih edin camlarada film çektirin
ve toyotadan şaşma derim
VERSO
{ 17 Şubat 2010 }
ÇOK GÜZEL
Murat Taner
{ 30 Ocak 2010 }
2009 model,yeni kasa Verso Elegant sahibiyim.Büyük arabalardan hoşlananlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Arabada aradığınız fonksiyonellikse hiç tereddütsüz Verso diyorum.
mehmet
{ 24 Ocak 2010 }
araç çok güzel.devlet vergi indirimi yapsın. fiyatlar çok pahalı
nuri
{ 17 Ocak 2010 }
bene temiz bir toyoto verso arıyorum böyle bir aracı olan varsa bana mail atabilir
gizem
{ 13 Ocak 2010 }
valla benim cnm sevgilimde istio bundan cokkk güzelmişş bende beğendimm cook güzell .....
airstar
{ 22 Aralık 2009 }
2009 model verso elegantım var ankarada ilk alanlardanım harika birşey .
Bu arabadan farklı birşey çok geniş ve kullanışlı bir okadarda seri. tavsiye ederim.
ilker
{ 07 Aralık 2009 }
bende 2010 model verso elegant almyı düşünüyorum verso kullanıcısı arkadaşlar ın tavsiyesi nedir yardımcı olursanız sevinirim
hikmet
{ 05 Aralık 2009 }
vallahi ben böle bişiy görmmedim yıllardır hayranıyım toyotanın süper tabiki fiyuatrlar fazla çook pahalı ben 99 modelini kullanıyorum o bile süper
hayri
{ 22 Ekim 2009 }
2004 model comford versom vardı istemeyerek sattım.çok memnundum.yeni çıkan hibrit versoların türkiyeye gelmesinde devlet tarafından vergilendirilmemesi,hayal degil,neden olmasın teşvik bile olabilir?ama devlet i yönetenler e duyurulur.
çetin köşker
{ 20 Mart 2009 }
2006 model verso Elecant aracım var memnuniyetim hat safada yeni nesil verso ile yenilemek istiyorum ama verso 2006 model aracımıza takas desteği istiyorumve ikinci el aracları öldü fiyatlarına almaya çalışıyorlar.
ilğinizi beklerim
aykan
{ 07 Mart 2009 }
toyota kendinden emin bir şekilde Hybrid tenolojisinde gelişiyor.Bu araçlar biraz pahalı.Bence devlet bu tip Hybrid araçları alırken vergi indirimi yapması gerekiyor
Diğer Sayfalar: 1.
Yorum Yazın!