araba dergisi'ni nasıl buluyorsunuz?  Bu web sitesini daha iyi bir hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacımız var! Buraya tıklayarak görüÅŸlerinizi paylaÅŸabilirsiniz.

Audi TT Roadster 3.2 Quattro S Tronic
Audi TT Roadster
3.2 Quattro S Tronic
250 BG, 13 L/100km
İncele
Yeni Araç Tescil İşlemi Devreye Girdi

Yeni Araç Tescil İşlemi Devreye Girdi

Yeni yıl ile beraber otomobil sektöründe birçok değişiklik meydana geldi. Bunlardan biri İçişleri Bakanlığı`nın dün itibariyle devreye soktuğu araç tescil işlemi.

05.01.2010
Dün yapılan duyuru sonucunda araç tescil işlemlerini vatandaşlar bundan sonra kimlik paylaşım sistemine kayıtlı adresler haricinde hiçbir ilden tescil işlemi yapılamayacak. İçişleri Bakanlığının aldığı karara göre ilerleyen dönemlerde araç sahiplerinin iş yerlerinin ya da ikamet edilen yerde tecil edilmesi gerektiği belirtildi.



Öte yandan ilk tescil bugün yapılabiliyor. İkinci el araçların tescil işlemleri ise gelecek hafta başından itibaren yani Ocak ayının 11'inden başlayaran önümüzdeki dönemlerde Kimlik Paylaşım Sistemi'nde yer alan ikamet adresleri gerçek sayılacak ve onlar esas alınacak.
Yorum yapın
Yorumlar
Hakan Sudan
10.05.2010
bence süper uygulama nedenmi çünki ak keçi kara keçi belli olacak.
ad tv