araba dergisi'ni nasıl buluyorsunuz?  Bu web sitesini daha iyi bir hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacımız var! Buraya tıklayarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Audi TT Roadster 3.2 Quattro S Tronic
Audi TT Roadster
3.2 Quattro S Tronic
250 BG, 13 L/100km
İncele
Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid

2009 Model Honda Civic, Hybrid motorlu seçeneğiyle hem çevreye hem de ceplere destek oluyor. Düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek performans bir arada.

06.11.2008
Hybrid teknolojisinde, benzinli ve elektrikli olmak üzere ortak çalışan iki farklı motor, yolun eğimine ve aracın hızına performansı ve ekonomiyi maksimuma çıkartıyor. Üstelik aracın hareket enerjisini bataryasında depoladığı için, kendi yakıtını kendisi üretiyor.

Hybrid teknolojisinin altında benzinli bir motor ile elektrikli bir güç ünitesinin kombine edilmesi yatıyor. Civic Hybrid’de 1.3 L. 3 kademeli subap zamanlaması özelliği bulunan VTEC motor ile birlikte i-DSI ve elektrik motoru (IMA-Integrated Motor Assist) senkronize olarak çalışıyor.

Honda Civic Hybrid.
1.3 litrelik VTEC motor, elektrikli motorun desteğiyle toplamda 115 beygir güç sağlıyor ve 1.8 litrelik motora eşdeğer bir performans sergiliyor. Yakıt tüketimiyse oldukça düşük.

Honda Civic Hybrid.
Yumuşak ve sessiz geçişleri sağlayan CVT şanzıman, aracın performansını artıran IMA (Integrated Motor Assist) elektrik motoru sisteminin maksimum verimlilikte çalışmasına yardımcı oluyor. Size de yüksek performansın keyfini sürmek kalıyor.

Honda Civic Hybrid.

Honda Civic Hybrid.
Sürücünün konforu için özel olarak tasarlanan yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon ve koltuk ayarlarıyla, en uygun sürüş pozisyonunu bulmak kolaylaşıyor. Isıtmalı ön koltuklar, direksiyondan kumanda sistemi ile müzik ve cruise control düğmeleri, radyo, MP3 ve CD çalar özelliklerine sahip hıza duyarlı müzik sistemi sayesinde aracın hızına bağlı olarak ses seviyesi artıyor ya da azalıyor, yol boyunca keyfiniz asla kaçmıyor!

Ön kabinin farklı noktalarındaki geniş gözler ve kapı içlerindeki geniş cepler kullanım açısından oldukça ideal. Orta konsolda bulunan özel bölme, 20 CD'lik kapasitesiyle kabin düzenini rahatlatıyor.

Honda Civic Hybrid.

Honda Civic Hybrid.

Marka: Honda.
Yorum yapın
Yorumlar
hasan
29.10.2011
Melez Hondanın alım satım ve yıllık vergisi, kullanım maliyeti, kasko maliyeti hakkında bilgi verebilirmisiniz. Çevre dostu olması açısından ilgimi çekiyor, ancak maliyetler konusundada şüphelerim var. Teşekkür ederim.
Haktanbera
08.04.2011
görüntü mükemmel iç dizayn mükemmel yakıt idare eder ancak araç içine ses alıyor servislerde acemi çıraklar çalışıyor yani yetersiz eksikleri var ama her şeye rağmen o bir honda hayat onda
Onur30 03 2011
30.03.2011
çokgüzel araba
Onur3003
30.03.2011
harika
Kubilay Tanık
21.03.2011
merhaba! araba güzel; ama honda türkiye için ayni şeyi söyleyemeyeceğim. neden?.. honda türkiye "150000 km ya da 6 yıl garanti" diyerek reklam yapıyor; ama müşterisini sorunuyla başbaşa bırakabiliyor. müşterisine sahip çıkmıyor. bizim biri 2008 honda cıvıc hybrid ve biri de 2004 honda jazz olmak üzere iki arabamız var. geçen yıl yağmurlu bir havada cıvıc hybrid`le yol alırken çamurlu bir alandan ve su birikintisi olan bir yerlerden geçmek zorunda kaldım. bizde alt geçitlerde falan sık sık su birikir, bilirsiniz. işte öyle bir ortamda arabamın arıza ışığı yandı. servise götürdüm. elektrik motorunun su aldığını, arızanın da oradan kaynaklandığını söylediler. daha doğrusu, elektrik motorunda kısa devre olduğunu ve motorun sökülüp temizlenmesi, olmazsa elektrik motorunun değiştirilmesi gerektiğini söylediler. ancak honda türkiye`nin bu arızayı garanti kapsamında görmediğini, bu yüzden de masrafını benim karşılamam gerektiğini söylediler. honda türkiye`yi aradığımda bana, bu arabanın asfalt arabası olduğunu, bu arabayla su birikintili ya da çamurlu bir yere giremeyeceğimi söylediler. ben de "bunu baştan söyleseydiniz de arabanızı almasaydık ya da yağmur yağınca üzerine şemsiye açsaydık. türkiye koşulları belli, o zaman bu arabayı neden satıyorsunuz türkiye`de? üzerine yazsaydınız `asfalt arabası` diye de ona göre asfalt dışında kullanmasaydık..." dedim ve görüşmeyi sonlandırdım. bundan sonra kasko şirketim olan anadolu sigorta`ya başvurdum. önce onlar da "kaza yok, biz neden karşılayalım?" dedilerse de ben: "o zaman önünüzde bir sağa, bir sola çarpayım. hepsini birlikte yaptırın." deyince ödeme yapmayı kabul ettiler. ben garantili araba kullanıyordum, tam kasko yaptırıyordum arabama; ama arıza olduğunda ortada kalıyordum. durumu siz değerlendirin. işte bu olaydan sonra honda`ya olan güvenimi yitirdim. arabalarımızı severek kullanmaya devam ediyoruz; ama güven yitimi de çok kötü. bundan sonra ne yaparım, bilmiyorum. yani yeniden bir honda alır mıyım, bilmiyorum. ilgilenenlere duyurulur.
Honda Severler
15.03.2011
honda iç tasarımıyla harika bir arabadır bizim ailenin 12 yıllık bir civic i var ve harika hala iiii çalııyor bence paranız varsa kaçırmayın derim
Mehmet Küpeli
09.02.2011
süper araba
İlyas
19.11.2010
2007 model hybrid araç var bende maalesef el frenini indirmeden de çalışabiliyor... diğer araçlar gibi değil...
Berivan Aksoy
26.09.2010
harika bir araba, araba honda öle ya hayat onda allah herkeze böle bir araba nasip etsin .....
Ergun
25.02.2010
arac tek kelimeyle 10 numara bir araba alacaksam ondan başkası olamaz
Dağlı
22.01.2010
abi bu arabanın siyahına 2008 bmw yi dğşmem
Tuğçe
24.12.2009
tek kelimeyle süper,helede renk olarak süt beyazı...
Murat
23.10.2009
araba gercekten cok guzel bu arabanın siyahı cok guzel valla ne dım
Tuğba
09.10.2009
ilk gördüğüm andan itibaren ilgimi fazlasıyla çekti..beyazını tek geçerm bu modele en çok beyaz yakışıyor..
Yawuz
06.10.2009
piyasaya çıktığı ilk günden beri çok ilgimi çekiyor hem spor hem fantazi çizgilerin buluştuğu eşsiz bir tasarım ayrıca yakıt konusuda cabası...
Mehmet Aydoğmuş
18.03.2009
merhaba ben otomotiv bölümünde okuyorum hibrit araçlara merakım var ama nasıl çalıştığını elektirik motorunun nasıl devreye girip çıktığını jenaratörün çalışması akülerin şarj edilişini grafikler ve alimasyonlarla anltımını bulmaya çalışıyorum ama detaylı bilgi bulamıyorum nasıl bulabilirim böyle bulabileceğim siteniz varmı teşekürler
Suskun
13.03.2009
arabaya laf yok markada honda yani araç süper_varıcılar tuning_
Cesur Tepe
02.09.2009
ben honda civicin süt beyazına bayılıyorum çok süperbi araba valla ben bu arbadan hoşlanıyorum çok sevdim bu arabayı hemde bi aksesuar verilse ferari gibi araba olur valla
Fatih
22.08.2009
araba süper bizim arabanın aynısı bitek renk degişik jantlarda aynı bide ber ke bişi sölücem berk sizin böyle jant varmı?
Onur
20.08.2009
jantlar malesef böyle olmak zorunda çünkü hybrid motor kullandığı elektiriği fren balatalarının ve disklerinin ısılarından kazanıyo bu jantta daha çok ısıyı tekerlekler içerisinde tutmaya yardım eden bir mekanizma diyebilirim, sürtünme enerjisi ve ısı enerjisini elektrik enerjiye çevirip bobinlerle motora ileten bir mekanizmaya sahip motor bulunmakda , araba çalışırken benzinle çalışıyor , 60 km kadar elektrikli kullanılabilip - 60dan sonra benzinli motora geçiyor
Mustafa Çelik
27.07.2009
sahip olmak istediğim benim için önemli bir marka honda her zaman honda,dır bunu herkes öyle yada böyle bunu kabul edecek.sınıfının en iyisi;
Ert
04.07.2009
araç çok güzel
Berk
20.05.2009
jant ları hariç çok güzel
ad tv