araba dergisi'ni nasıl buluyorsunuz?  Bu web sitesini daha iyi bir hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacımız var! Buraya tıklayarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Audi TT Roadster 3.2 Quattro S Tronic
Audi TT Roadster
3.2 Quattro S Tronic
250 BG, 13 L/100km
İncele
Honda`dan 1.6 Litrelik Dizel Araçlar Geliyor!

Honda`dan 1.6 Litrelik Dizel Araçlar Geliyor!

Honda Motor Company CEO`su Takanobu Ito, Tokyo Motorshow basın gününde yaptığı açıklamada 1.6 litrelik dizel motorun gelecek sene araçlarda yer alacağını bildirdi.

06.12.2011

Tokyo Motorshow basın gününde açıklama yapan Honda Motor Company CEO'su Takanobu Ito, gelecek sene 1.6 litrelik dizel motorlu aracın Avrupa'da yer alacağını belirtti. Böylece birçok kişinin merakla beklediği haber de verilmiş oldu. Basın gününde açılışta gerçekleştirilen toplantı sırasında kararı habercilerle paylaşan Takanobu Ito, motor seçeneklerinin artacağını ve yeni araçların da hazırlandığını bildirdi. 

Firma tarafından "Earth Dreams Technology" olarak adlandırılan yeni serisinde yer alan ilk motor 1.6 dizel. 2012 yılında bu motor seçeneği ile satışa sunulacak araç / araçlar gerek performans gerekse ekonomi anlamında aynı segmentte yer alan birçok otomobilden çok daha üst seviyede yer alacak. 1596 cc olarak dizayn edilen motor, 100g/km'lik CO2 emisyonu sunuyor. Aynı zamanda 4000 rpm'de 120 beygir güç üretiliyor. Elbette 1.6 dizel motor seçeneğinin ülkemizdeki sürücüler ve yeni araç alacaklar için de çok önemli olduğu açık. 

Yorum yapın
Yorumlar
İçeriğe yapılmış yorum bulunmuyor...
İlk yorumu siz yapın!
ad tv