araba dergisi'ni nasıl buluyorsunuz?  Bu web sitesini daha iyi bir hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacımız var! Buraya tıklayarak görüÅŸlerinizi paylaÅŸabilirsiniz.

Opel Insignia ST 2.8 Turbo 4x4 OPC
Opel Insignia ST
2.8 Turbo 4x4 OPC
325 BG, 16 L/100km
İncele
Renault Fluence 2 Kasım`da Satışa Çıkıyor

Renault Fluence 2 Kasım`da Satışa Çıkıyor

Renault`un tasarladığı ve Fluence adını verdiği otomobil gerek performans, gerekse dizayn itibariyle ön plana çıkmayı başarıyor.

29.10.2009
Eylül ayında düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Renault Fluence 2 Kasım'da ülkemizde satışa sunuluyor. Dinamik görüntüsü ile ön plana çıkmayı başaran araç benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motor tipinde tercih edilebiliyor. Benzinli motor 110 beygir gücünde. 1.5 DCI dizel motor ise 85 ve 105 beygir olarak seçilebiliyor.



Ayrıca Authentique, Expression ve Privilège gibi üç farklı donanım seviyesi seçenekleri bulunuyor. Otomobil 100.000 km ya da 3 yıla kadar garantili olarak satılıyor.


Yorum yapın
Yorumlar
yavuz k.
13.07.2011
ben aldım çok memnunum gayet güzel olmuş param helal olsun
Hasan Yüksel
21.03.2011
kaba görünümü var arkadan tekme yemiş gibi duruyor.
Mehmet T.
09.11.2009
makam arabası gibi bir araba olmuş, özellkle arka diz mesafesi çok iyi. 1.5 dci 85-105 beygir olanlar çok ideal.
ad tv