araba dergisi'ni nasıl buluyorsunuz?  Bu web sitesini daha iyi bir hale getirmek için fikirlerinize ihtiyacımız var! Buraya tıklayarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Opel Insignia ST 2.8 Turbo 4x4 OPC
Opel Insignia ST
2.8 Turbo 4x4 OPC
325 BG, 16 L/100km
İncele
Yeni Mini John Cooper Works Cabrio

Yeni Mini John Cooper Works Cabrio

211 beygirlik yeni Mini Cooper yollara çıkmaya hazırlanıyor! Mini John Cooper Works Cabrio Cenevre Otomobil Fuarı`ndan önce Araba Dergisi`nde.

23.02.2009
Yeni Mini John Cooper Works Cabrio, üstü açılan yüksek performans arabası olarak, ilk olarak Mart 2008'de Cenevre Otomobil Fuarı'nda beğeniye sunuldu ve şimdi de Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Yarış performansını sokaklara taşıyan Mini Cabrio, şık görüntüsüyle de beğeni topluyor. Yeni Mini, 1,6 litrelik, 4 silindirli, twin-scroll turbo şarjlı ve direk yakıt enjeksiyonuyla rüzgar gibi esiyor. 211 beygir maksimum güç üreten Yeni Mini Cabrio, sıfırdan 100 km/saniye hıza 6,9 saniyede ulaşıyor. Oldukça hafif olan Yeni Mini Cooper Cabrio, metal jantlar ve güçlü frenler, yeni egzost sistemi, altı ileri vitesli manuel şanzımanla birlikte yüksek performans sağlıyor.
 
Mini John Cooper Cabrio.
MINI John Cooper Works Cabrio, tipik MINI tarzında önden çekiş sistemine sahip.

Mini John Cooper Cabrio.
Standart olarak sunulan spor fren sistemi, önde John Cooper Works logolu, kırmızı renkli, alüminyum kaliperli disk standart olarak sunuluyor. Sportif süspansiyonuna ve güçlü frenlerine ek olarak, MINI John Cooper Works Cabrio’da iddialı sürüş denge sistemleri de mevcut. Standart donanımlar arasında, anti-blokaj fren sistemi (ABS), elektronik fren kuvveti dağıtımı (EBD), viraj fren kontrol sistemi (CBC), yokuşta kalkış yardımcılı dinamik denge kontrolü (DSC), dinamik çekiş kontrolü (DTC), Yeni Mini Cooper Cabrio'nun sürüş güvenliğinizi sağlayan diğer özellikleri.

Mini John Cooper Cabrio.
MINI John Cooper Works Cabrio, 05-15 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda otomobil severler ile buluşacak

Marka: Mini Cooper.
Yorum yapın
Yorumlar
Ahmet Eryılmaz
01.03.2009
arabanın görünüşü çok güzel ancak fiyatı kaç lira bunun arkadaşlar bilen varmı?
Yakup Aydın
25.02.2009
oh be ni hayet benım rover 620 ti rakip çıkdı inşallah trafikde karşıma çıkması ümüdiyle beklicam
ad tv