

Start&Stop sistemine sahip modellerdeki devir göstergesi de dikkat çekici. Corsa’nın sadece manuel ÅŸanzımanlarda sunulan Start&Stop sistemi devredeyken gösterge Auto Stop bölgesinde duruyor ve bu sayede aracın bekleme konumunda olduÄŸu gözlemlenebiliyor.
Corsa’nın motor seçeneklerinde en büyük yenilik 1.3 litre 95 beygirlik dizel ünitedeki (ecoFLEX) iyileÅŸtirme. 2008 yılında 75 beygir güç üreten bu Corsa modeli o dönem 4.5 litre tüketimde bulunurken yeni Corsa’da bu oran 3.6 litreye kadar düşürülmüş.

Makyajlı Corsa’da Essenia ve Enjoy donanım seviyeleri haricinde artık Color Edition adındaki beÅŸ farklı özel rengi kapsayan bir donanım daha sunuluyor. Color Edition’da parlak siyah renkli tavan ve siyah renkli hafif alaşım alüminyum jantlar standart olacak. Bunların haricinde beyaz renkli yan aynalar, jantlar ve ÅŸeritleri da kapsayan bir paket de 2.500-3.000 TL aralığındaki ekstra ücretle alınabilecek. Color Line ise dış renge uyumlu iç mekan döşemelerini kapsıyor. Çelik Mavisi veya Tobacco Turuncusu gibi renklerle iç mekânda farklılık yaratılacak.
MOTOR SEÇENEKLERİ
1.2 i Twinport
1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman
1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman
1.3 CDTi Dizel - 75 HP
1.3 CDTi Dizel - 95 HP Start Stop
1.6 Turbo OPC – 192 HP
OPSİYONEL EKİPMAN
Panaromik Sunroof - Tüm modeller (Essentia hariç)
AFL-halojen - Tüm modeller (Essentia hariç)
ESP Paketi - Tüm easytronic vitesli modeler
Flex Fix*- Tüm modeller (Essentia,Start Stop, 1.3 CDTi 75 hp, OPC hariç)
FİYAT ARALIĞI
1.2 i Twinport: 29.978 TL
1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman: 32.000 TL
1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman: 33.488 TL
1.3 CDTi Dizel - 75 HP: 34.684 TL
1.3 CDTi Dizel - 95 HP Start Stop: 38.691 TL
1.6 Turbo OPC – 192 HP: 54.394 TL